Velkommen til Undee

Velkommen til Undee, stedet der hverdagens drømmer blir virkelighet. Det har vært en reise som startet med lengselen etter noe eget og utviklet seg til en visjon om bærekraftig skjønnhet og styrke.
Etter å ha lengtet i mange år og etter å ha møtt utfordringer med tid og hverdagens kjas og mas, våget jeg endelig å realisere drømmen min. Våren 2021, inspirert av våre erfaringer i Frankrike og drevet av en sterk visjon, ble Undee til.

Undee, mitt hjertebarn, vil først og fremst fokusere på å tilby bærekraftig produsert undertøy for kvinner. Vårt mål er å skape grunnleggende, delikat undertøy med enkle design som er komfortable, av høy kvalitet og tilgjengelig til en rettferdig pris. Vi tror på å ivareta både deg og miljøet, og derfor er bærekraft et kjerneprinsipp i alt vi gjør.

Vårt utvalg inkluderer produkter skreddersydd for kvinners daglige behov og månedlige utfordringer. Vi forstår at ulike situasjoner krever ulik støtte, og derfor har vi nøye utvalgte kolleksjoner som gir kvinner og unge jenter komfort og selvtillit uansett hvilke utfordringer de møter.

Dette er bare begynnelsen. Vi er glade for å ha deg med oss på denne reisen, og vi ser frem til å dele mer av vår historie med deg.
Med entusiasme og takknemlighet,

Karen-Sofie
Gründer, Undee