Victoria Klassisk Teen Mensentruse

Hvordan velge riktig mensentruse?

I likhet med ulike typer bind og tamponger, kommer også mensentrusene med varierende absorpsjonsevner. Det er derfor viktig å velge en menstruse som passer til dine behov og bli kjent med både trusen og din egen blødningsmengde, akkurat som du ville gjort med et vanlig bind eller en tampong du ikke har erfaring med.

 Her er noen av våre tilgjengelige alternativer:

 

Mange velger også å kombinere ulike mensenbeskyttelser for å finne den mest passende løsningen for seg selv. Her er noen eksempler på slike kombinasjoner:

Noen foretrekker å bruke menstrusen kun om natten, mens de bruker tamponger i løpet av dagen.

Andre bruker mensentrusen i begynnelsen og slutten av mensen, og foretrekker tamponger for hyppigere skift i løpet av de dagene de blør mest.

Enkelte kombinerer en mensentruse med middels absorpsjonsevne med tamponger på dager med kraftig blødning for ekstra trygghet og lengre beskyttelse.

For de med kraftig blødning fungerer Sophia High Waist godt i opptil 5-7 timer, og de kan bruke Sophia High Waist eller Pia Hipster i opptil 12 timer i begynnelsen eller slutten av menstruasjonen.

Personer som opplever mye utflod kan dra nytte av mensentruser med lett eller middels beskyttelse, spesielt under trening eller lange dager på jobben.

For unge jenter kan det være nyttig å prøve Sophia High Waist om Victoria Klassisk Teen ikke skulle holde for dem som blør litt ekstra noen dager.

Husk at valget av mensentruse avhenger av din individuelle komfort og behov, så det er viktig å eksperimentere og tilpasse produktet til din egen menstruasjonssyklus.  

Her finner du alle våre mensentruser