Hva er en mensentruser

Hva er en mensentruse?

En mensentruse er en revolusjonerende innovasjon innen mensenbeskyttelse og komfort. Den erstatter bind og tampong eller kan brukes i kombinasjon. Den kombinerer undertøy og menstruasjonsbeskyttelse. Laget med omtanke for kvinner og miljøet, gir mensentruser en trygg og komfortabel opplevelse under menstruasjonen.

Hvordan fungerer det?

Mensentrusen har et slags innebygd bind  som gir beskyttelse mot lekkasjer og fuktighet, samtidig som den føles som vanlig undertøy. Den er designet for å være pustende, behagelig og enkel å bruke. Og ikke minst gjenbrukbar og derfor et miljøvennlig alternativ. Mensentrusen reduserer avfall og støtter bærekraftig livsstil.

Den er sydd med fire tynne mellomlag i skrittet for å beskytte deg mot fukt og lukt gjennom en hel dag eller natt.

Lag 1: 97% økologisk bomull og 3% Elastan

Lag 2: Absorberende Viscose Tencel ™

Lag 3: Vannavstøtende stoff, Polyester og Polyuretan

Lag 4: 97% økologisk bomull og 3% Elastan

Etter bruk skylles trusen i kaldt vann før du vasker den i maskeinen på 40 grader.

Unn deg selv den ultimate kombinasjonen av komfort, trygghet og miljøansvar – en ny standard innen kvinnehelse og velvære.

Sjekk ut vår mensenkolleksjon her

Undee's mensentruser

Undee, din destinasjon for delikat undertøy og bærekraft er håndlaget i hjertet av Frankrike. Vår fabrikk har en lang historie og ekspertise innen økologisk bomullsproduksjon som illustrerer vår forpliktelse til både bærekraft og kvalitet.

Maksimal komfort med økologisk bomull

Undee's mensentruser er produsert med økologisk bomull for å sikre maksimal komfort og pusteevne. Den myke og behagelige følelsen av bomullen mot huden gir en naturlig komfortopplevelse under menstruasjonsperioden. Økologisk bomull gir fordeler ikke bare for deg, men også for miljøet. Produksjonsprosessen vår er skånsom mot planeten og etterlater et minimalt karbonavtrykk.

Bærekraftig valg for en bedre fremtid

Ved å velge Undee's mensentruser tar du et bærekraftig skritt mot å redusere avfall og forurensning. Mensentruser er gjenbrukbare og genererer mindre avfall i sammenligning med engangsbind og tamponger. Dette valget har en positiv påvirkning både på miljøet og din personlige komfort.