Tamponger og mangelen på transparent informasjon: Avslører plasthemmeligheter

Tamponger og mangelen på transparent informasjon: Avslører plasthemmeligheter

Visste du at flertallet av tamponger inneholder plast i stedet for bomull? Enda mer bekymringsfullt er det at produsentene av bind og tamponger ikke er rettslig forpliktet til å opplyse om ingrediensene på emballasjen. Dette etterlater oss, som forbrukere, i et vakuum uten klare svar om hva vi egentlig bruker i våre mest intime områder.

Hos Undee er vi dedikerte til å dele all nødvendig informasjon om produktene våre, inkludert råvarene som utgjør dem. Vi mener at forbrukere har rett til å vite nøyaktig hva de kjøper. Det er på høy tid at bransjen tar et skritt i retning av åpenhet og forbrukersikkerhet.

I en tid hvor gjennomsiktighet og kunnskap er nøkkelen, oppfordrer vi alle til å stille spørsmål og forvente svar. Sammen kan vi skape en verden der forbrukerne har kontroll og trygghet når de velger produkter for sin personlige omsorg.

La oss sammen forfølge kunnskap og sikkerhet!

 

Kilde: https://www.nrk.no/rogaland/kvinner-veit-ikkje-kva-tampongar-inneheld-1.16049901#:~:text=Vil%20ha%20eit%20regelverk%20for,koma%20eit%20regelverk%20for%20tampongar.