Produksjon

Produksjon

Bak Våre Bærekraftige Kreasjoner:
Vår Produksjonspartner i Frankrike

Ved hjertet av våre bærekraftige mensentruser står en spesiell produksjonspartner - en fabrikk som har formet kvalitetsundertøy i generasjoner og spiller en nøkkelrolle i vår visjon om bærekraft og omsorg. Våre produkter er stolt håndsydd av et team på 100 dyktige syersker ved vår fabrikk i det nordlige Frankrike, i nærheten av den sjarmerende byen Lille. Denne fabrikken har vært en bastion for håndverk og kvalitet siden 1940-tallet. De har ikke bare bevart sin arv, men også integrert moderne metoder og etisk tankegang i hver søm.
Fabrikken vår har en spesiell forbindelse til bærekraft. Den spesialiserer seg på produksjonen av økologisk bomulls-undertøy og "strikking" av bærekraftige tekstiler. Deres dedikasjon til håndverk og omsorg resulterer i produkter som ikke bare føles bra, men også er bra for planeten vår.

Hos Undee mener vi at hvert plagg bærer med seg historien til de talentfulle syerskene som skaper dem. Hver truse er et resultat av dyktighet, lidenskap og dedikasjon. Vår produksjonspartner er ikke bare en fabrikk, men en del av vår familie som deler vår lidenskap for bærekraft og kvalitet.

Takk for at du er en del av denne reisen.