Nanosølv og antibakterielle kjemikalier

Uten Nanosølv og andre antibakterielle kjemikalier

Undee tilbyr produkter som fremmer helse og velvære. Våre mensentruser er utelukkende laget av 100% naturlige og økologiske materialer, som puster naturlig og er skånsomme mot kroppen og underlivet ditt. Vi har bevisst valgt å unngå nanosølv og andre antibakterielle kjemikalier for å gi deg ren komfort uten bekymring for eventuelle negative konsekvenser.

Nanosølv er blitt et utbredt begrep i mange tekstilprodukter, spesielt i undertøy, på grunn av dets antimikrobielle egenskaper. Det er imidlertid viktig å være bevisst på at dette antimikrobielle stoffet ikke alltid er like gunstig som det kan virke. Undee setter et fokus på renhet og naturlighet i sine produkter, og derfor er våre mensentruser helt fri for nanosølv og andre antibakterielle kjemikalier.

Nanosølv, i form av sølvpartikler på nanoskala, har blitt populært i tekstilindustrien på grunn av dets evne til å drepe bakterier, virus og sopp. Dette har ført til en utbredt bruk i klær, spesielt undertøy, for å redusere dårlig lukt og opprettholde hygiene. Men på samme tid har bruken av nanosølv i klær utløst bekymringer om potensielle helse- og miljøpåvirkninger.

Det er blitt rapportert at nanosølvpartikler kan lekke ut fra tekstiler og komme i kontakt med huden, og muligens også absorberes av kroppen. Dette har ført til debatter omkring mulige helseeffekter på lang sikt, samt potensielle miljøfarer ved utslipp i vann og jord.