Mensentrusen - en revolusjon som er kommet for å bli!

Mensentrusen - en revolusjon som er kommet for å bli!

Historien om kvinners hygiene og komfort under menstruasjon strekker seg tilbake til slutten av 1800-tallet. På 1950-tallet kom tampongen, som revolusjonerte komforten for kvinner. Bindene har vært i stadig utvikling siden 1890-tallet og har hatt store kampanjer, spesielt på 80- og 90-tallet, som mange husker med den velkjente "blå vesken" som illustrerte blod på bindet.

På 2000-tallet opplevde vi en annen milepæl med økt aksept for mensenkoppen, en oppfinnelse som faktisk har eksistert siden 1930. Mensenkoppen ble reintrodusert på 2000-tallet i silikon og ble raskt populær.

Og nå, etter nesten 70 år siden en virkelig ny oppfinnelse innen kvinnens hygiene, skjer det noe endelig igjen – nemlig mensentrusen! Den ble først lansert i USA i 2014, og har siden 2017 blitt introdusert i Europa. Mensentrusen har virkelig eksplodert på markeder som Frankrike og UK siden 2020, og endelig begynner den å finne sin plass også her i Norge.

Hos Undee tror vi på denne nye bølgen av komfort og bærekraft. Vi er stolte av å presentere vår kolleksjon av mensentruser som kombinerer det beste av begge verdener – komfort og miljøbevissthet. Mensentrusen er en revolusjon som er kommet for å bli, og vi er her for å gi deg den beste opplevelsen av denne spennende innovasjonen.

Bli med oss på reisen mot en mer komfortabel og bærekraftig fremtid.

Sjekk ut våre mensentruser